تشریح کلیات ریاست جمهوری - Roham Hosseini

Day 1,013, 17:07 Published in Iran Iran by Deleted ACC Hosseini

سلام.
در مقاله ی قبلی بیشتر از اینکه به برنامه ها بپردازیم در مورد معرفی خودم و فعالیت هام در ایران مجازی بود، در این مقاله به بررسی عناوین برنامه ها و تشریح کلیات اهداف ریاست جمهوری می پردازیم.
همون طوری که گفته شد، اهداف ریاست جمهوری در 4 حوزه ی اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و نظامی دسته بندی می شن. قبل از بیان این اهداف در مورد ساختار دولتی ایده آل صحبت می کنیم و بعد به نحوه دستیابی به اون و اینکه چه ضرورتی در موردش هست.

ساختار دولتی


یکی از مهم ترین عوامل سازماندهی و سازمان یافته بودن نظام های اداری و دولتی در دنیا وجود چارچوب ها و چارت های مدیریتی و تخصیص عناوین سازمانی و تببین شرح شغل و مشخص کردن روابط شغلی هست تا تضاد در سازمان به کمترین شکل ممکن باشد و هر کسی مستقیماً به مسئول مستقیم خود پاسخگو باشد.
در ادوار گذشته تمام دولت ها روابط سازمانی مشخصی داشتند مخصوصاً در دولت رکسار که حیطه عملکرد وزرا به خوبی مشخص شد و تقسیم کار مناسبی صورت گرفت. برای تداوم این رسم خوب، یکی از اهداف من به عنوان رئیس جمهور آینده ایران مجازی ایجاد شرح شغل های مشخص و ثبت چارت سازمانی دولتی به عنوان یک مشخصه و روشن کننده راه مدیریت دولتی هست.
در عکس بالا شما می تونید دولت به همراه وزارت خانه های لازم رو مشاهده کنید. به طور خلاصه به تبیین چارت می پردازیم:

از رأس هرم سازمانی شروع می کنیم:

نهاد ریاست جمهوری:

متشکل از شخص رئیس جمهور به عنوان مسئول هماهنگی و هدایت دولت، معاون اوّل به عنوان مسئول نظارت بر عملکرد دولت، رئیس دفتر به عنوان ثبت کننده عملکرد کابینه و برنامه ریزی و سازماندهی و هماهنگ کننده برنامه ها با وزرا، سخنگو دولت به عنوان رابط دولت و مردم.
این گروه در تمامی امور دولتی نقش و حضور پر رنگ و فعال دارند و در جریان تمامی برنامه ریزی ها و هدف گذاری ها و ارتباطات رسمی و غیر رسمی خواهند بود.

نهاد امور نظامی

متشکل از وزارت دفاع به عنوان سیاست گذار، ناظر بر تخصیص بودجه و هماهنگ کننده کلّی و ستاد ارتش متشکل از 4 گروه نظامی نیروی هوایی، پیاده نظام، نیروی زرهی و توپخانه که دارای چارت و نظام و مقررات خاص خود هست.
تمام اعمال نفوذ وزارت دفاع بر ستاد ارتش در فرماندهی ارشد ستاد ارتش خلاصه می شود، هماهنگی بین نیروی فعال نظامی، ارسال قوای نظامی، برنامه ریزی برای میزان تخریب و نحوه تجهیز قوا به عهده ی ستاد ارتش می باشد. فرماندهی و سازماندهی در آن طبق قوانین ارتش صورت خواهد پذیرفت.



نهاد امور اجتماعی

متشکل از 3 وزارت خانه ارتباطات به عنوان مسئول جذب و نگهداشت نیروی تازه وارد و افراد جدید به بازی است، تبلیغات و توسعه ارتباطات، وزارت فرهنگ به عنوان یک نهاد فرهنگی با هدف اشاعه فرهنگ زندگی اجتماعی و آشنا کردن شهروندان عزیز ما با کلیات و اطلاعات مفیدی که کاملاً مرتبط به بازی ولی مربوط به حوزه فرهنگ سازی هست، و وزارت مطبوعات به عنوان مسئول کشف استعداد ها، تشویق آنها و اطلاع رسانی مسایل مرتبط به آن به عموم مردم هست.
نهاد امور اجتماعی یکی از مهم ترین نهاد ها در اشاعه فرهنگ، آشنا کردن شهروندان عزیز با امور جاری و مسایل مرتبط با آن هست، وزارت مطبوعات به عنوان یک نهاد دولتی غیر از تشویق استعداد های مقاله نویسی، وظیفه ی اطلاع رسانی کلی اخبار تحت عنوان خبرگزاری دولتی را بر عهده دارد و با برگزاری دوره ها و مسابقات انگیزه هایی برای فعالیت در مطبوعات برای عموم مردم ایجاد می کند.

نهاد امور اقتصادی و دارایی

متشکل از 3 وزارت خانه اقتصاد به عنوان سیاست گذار و عامل نظارتی بر عملکرد کلی دولت و تبیین و تشریح آینده سیاست های کلّی اقتصاد کشور هست و مسئولیت اجرایی بر عهده ندارد، وزارت دارایی به عنوان مسئول نظارت بر امور دارایی، بازار های ارز، برنامه ریزی و تدوین سیاست برای فعالیت در بازار ارز (به طور خاص) می باشد و وزارت صنایع به عنوان مسئول نظارت و ترویج سرمایه گذاری در کشور و نظارت بر بازارهای کار و کالا می باشد، محاسبه سود کارخانجات، ارایه راهنمایی و برنامه های توسعه صادرات و ترویج عملکرد مثبت در حیطه کارخانجات به طور خاص به عهده این وزارت خانه می باشد.
مسئله ای که واضح هست، وزارت اقتصاد و دارایی در بسیاری از کشور ها در هم ادغام شده اند و این باعث شده که دولت ها دچار ضعف عملکرد در هر یک از حیطه های مرتبط با اقتصاد و بازار گردانی و بازار داری بشود و بعضاً به جای برنامه ریزی برای توسعه اقتصادی برنامه ریزی برای توسعه شغلی و دخالت مستقیم دولت ها در بازار شده. به همین دلیل خیلی مهم هست که وظایف به صورت روشن از هم تفکیک شده و برنامه ریزی به عهده ی یک نهاد خاص باشد و اجرا به عهده افرادی توانمند در حیطه های اجرایی.

نهاد امور سیاسی

متشکل از 2 وزارت خانه ی امور خارجه به عنوان مسئول روابط خارجه و ارتباطات و توسعه سیاست ها و اهداف ما و نشر افکار و برنامه های ما در کشور های دیگر و وزارت کشور به عنوان مسئول روابط داخلی و ارتباطات و توسعه سیاست ها و اهداف و رفع اختلافات داخلی هست. وزارت کشور به صورت موقت وظیفه ی تدوین و تهیه نقشه های جغرافیایی کشور و همراهی با نهاد نظامی برای تبیین دکترین نظامی دفاع و حمله داخلی می باشد.
فکر می کنم لزوم اینکه سیاست های ما باید به صورت هم راستا و هماهنگ برای توسعه برنامه های کشوری باشد بر هیچ کسی پوشیده نیست، در عین حال اهمیت وزارت امور خارجه در روابط بین المللی، اتحاد، توسعه ارتباطات نیز بر هیچ کسی پوشیده نیست. عملکرد روشن و موفق وزرای امور خارجه ایران در چندین دوره یکی از نشانه های رشد و توسعه کشور عزیزمان در این حیطه می باشد که به طور قطع باید از برنامه های نیمه کاره ای که شروع شده اند و هنوز به اهداف مشخص شده دست نیافته اند حمایت کرد.

امور اطلاعاتی

متشکل از وزارت اطلاعات، این وزارت خانه از دو نهاد اطلاعات داخلی و خارجی، کشف و جلوگیری از تسخیر سیاسی، جنگ های اقتصادی، برنامه ریزی برای خرابکاری های سیاسی و اجتماعی در کشور ها و اموری از این قبیل می باشد.
حفاظت از اطلاعات و کسب اطلاعات تازه و در دسترس داشتن اطلاعات دقیق یکی از مهم ترین و اساسی ترین مسایل برای تصمیم گیری در مورد مسایل داخلی و خارجی و سیاست گذاری هاش آن هست، به همین دلیل نهاد اطلاعاتی به عنوان یک شخصیت حقوقی مستقل در کشور ما به فعالیت خواهد پرداخت.



کلیات اهداف

اهداف نظامی:
- استقلال ستاد ارتش از دولت به جز در سطوح بالای اجرایی
- تخصیص بودجه هدفمند و برنامه ریزی برای عملکرد هماهنگ و با برنامه در مانور ها و برنامه های نظامی
- نظارت و برنامه ریزی برای بالا بردن میزان تخریب و داشتن یک عملکرد روشن در قبال امور نظامی خارج از مرزی
- تدوین آیین نامه ی ارتش ایران مجازی و تشریح لزوم استقلال مدیریتی آن از دولت
- کمک به نهاد ارتش به منظور توسعه و پیشرفت آن در اهداف تعیین شده و جا افتادن آن به عنوان یک نهاد رسمی حکومتی در کشور.

اهداف اقتصادی
- توسعه صادرات و تشخیص و حمایت از صنایعی که در رقابت بین المللی مزایای رقابتی دارند.
- راهنمایی کارخانه داران به صورت مدون و برنامه ریزی شده
- نظارت بر بازار های 3 گانه بازی و ثبت تمام تغییرات آن و اعلام نتیجه بدون تحلیل به تمام علاقه مندان
- ایجاد فرهنگ های مورد نیاز برای رشد اقتصادی
- اقتصاد پویا مستقل از دولت و رشد در شاخص های اشتغال کامل، تولید ناخالص، سرمایه گذاری خارجی به میزان حدّاقل %20

اهداف اجتماعی
- جذب نیروی تازه کار به کشور و پرورش آنها
- برنامه ریزی برای داشتن منابع آموزشی به روز و کارآمد
- ایجاد فرهنگ در زمینه های اجتماعی و سیاسی به صورت پایدار
- تشویق و ترویج نگارش مقالات جذاب و مورد پسند فعالان در ایران و جذب فعالان بیشتر به این حوزه
- استفاده از پتانسیل های ادبیاتی و مطبوعاتی کشور برای انگیزه سازی برای امور اجتماعی
- ترویج اخبار در میان مردم و استقبال از تحلیل های مستقل و حتّی منتقد
- ترویج فرهنگ انتقاد سالم

اهداف سیاسی
- بر قراری ارتباط بین گروه های مخالف و برگزاری جلسات هم اندیشی (که امید هست با استقبال گروه ها رو برو شود)
- ایجاد یک نظام ساختار مند و هماهنگ در قبال حملات سیاسی آتی
- برقراری ارتباط فعال با کشور های متحد و اتحاد بر اساس زمان و حفظ منافع ایران
- برگزاری رفراندوم (در صورت مصوب شدن در مجلس) در قبال تصمیمات تأثیر گذار بر روند و رویکرد کلّی کشور
- جذب جمعیت فعال ایران مجازی به فروم


در مقالات آتی اطلاعات مشروح و کامل تری در مورد هر عنوان ذکر شده در این مقاله می پردازیم.
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما.
رهام