[MoFA] پایان راه فینیکس ؟

Day 1,078, 09:09 Published in Iran Iran by Ramsin Aghasi

درود ...
از مسائل رایج در ایران مجازی ، فینیکس ستیزی است . بنده به شخصه به عنوان کسیکه دو و نیم دوره در وزارت امور خارجه حضور داشته این مسئله را با گوشت و پوست و استخوانم حس کرده ام که غالب مردم ایران دل خوشی از این اتحادیه ندارند . کاری به ریشه ها ندارم ، شاید در زمانی دیگر به آن هم پرداختیم ، ولی امروز راجع به موضوعی دیگر میخواهم صحبت کنم . در مدیای دنیا یکی از مقالاتی که رای بالایی کسب کرده مقاله ای است از خزانه دار فینیکس در مورد اوضاع نابسامان و نگران کننده ی فینیکس که خوشبختانه اخیرا کمی بهتر شده است . توصیه میکنم این مطلب را حتما بخوانید . کمی تلخیص در آن ایجاد کردم تا با دید مردم ایران سازگارتر باشد . این شما و این هم ترجمه ی این مقاله :
*-*-*-*-*-*-*-*-*
امروز میخواهم به سوالی که اخیرا به کرات از من پرسیده شده است پاسخ دهم . چرا الان فینیکس در حال بردن است ؟ سوال خوبی است : تا این اواخر ، ایدن با قدرت دست پیش را گرفته بود و تقریبا تمام جنگ ها را می برد . شکست فینیکس در روسیه به اندازه ای لطمه زننده بود که روسیه از روی نقشه پاک شد . تا اینکه در این اواخر برزیل و فرانسه به خوبی پاتک زده اند ، لهستان در آلمان محبوس شده است و روسیه به نقشه بازگشته است ، به راستی چه اتفاقی افتاده است ؟
برای فهمیدن این موضوع شما اول باید ماهیت اتحادیه ها و سیاست هایی را که آنها را دربرمی گیرد را درک کنید . غیر قابل انکار است که ایدن جمعیتی پولدارتر و متمرکزتر دارد . بسیاری از شما در جنگ هایی بوده اید که افرادی به تنهایی صدهاهزار تخریب ایجاد کرده اند و این موضوع بارها در طول روز تکرار شده است . ایدن بازیکنان کهنه ای دارد و این گروه نخبه به سرعت می توانند جابجا و عازم جنگ ها شوند . آنها در نبرد نفر به نفر از فینیکس قوی تر و صدالبته پولدارتر هستند .
با این وجود فینیکس مزیت های خود را دارد ، باید داشته باشد چون اگر نداشت نمیتوانست وجود داشته باشد . فینیکس اعداد بزرگتری در سمت خود دارد ، همیشه پرجمعیت ترین اتحادیه بوده است و بیشترین تعداد کشورهای عضو را داشته است . این دو مزیت تا حدودی بهم متصل هستند ولی هرکدام قدرت های تاکتیکی خاص خود را دارند . جمعیت بیشتر به این معناست که در جنگ های مستقیم با پیمان نظامی جمعیت بیشتری می توانند بجنگند . جنگ های بین پنج تا ده مرتبه ای که بستگی به درآمدهای افراد و سلامتی دریافتی آنان از غذا و خانه دارد هجومی سبک و ناگهانی است که نیازی به پول زیادی ندارد . این به این معناست که در تمام جنگ های فینیکس موج تخریبی زیاد و ثابتی تخریب وجود دارد و ایدن باید همیشه به گلد برای سلامتی اتکا کند تا بتواند جلوی مغلوب شدنش را بگیرد . نکته ی دوم اینکه چون فینیکس از کشورهای بیشتری تشکیل شده است به همین دلیل قدرت مانور بیشتری دارد . به بیان ساده تر ، چندین کشور در نقاط مختلف دنیا می توانند به طور همزمان حمله کنند تا تخریب ها را پخش کنند . حتی با نادیده گرفتن تخریب واقعی که آنان ایجاد می کنند ، این کشورها در بحران ها و نبردها پشتیبانی تاکتیکی نیز ایجاد می کنند .
با نگاهی عمیق تر به این مسائل ، می توانیم زمان هایی را به یاد آوریم که این دو بلوک ( ایدن و فینیکس ) پیروزی های اساسی را به دست آورده اند . پیس و فینیکس همیشه بیشترین قدرتشان را پس از یک اشغال فاجعه آمیز و انفجار جمعیتی حاصل کسب کرده اند . با انفجارهای جمعیتی ما ، این جمعیت جنگ را طلب می کنند و به کشورها حمله می شود . جمعیت هجوم می آورد و موج تخریب ها ایدن را وادار به عقب نشینی می کند . پیروزی ها باعث می شوند جمعیت جدید بیشتری به بازی ادامه دهند و ما در گذر زمان موفق می شویم . ولی طبق معمول ، ایدن از نقطه ضعف ما بر علیه ما استفاده می کند ، انقلاب ها ، هجوم به مناطق قلعه ای ، که باعث پخش شدن قدرت ما در میان مناطق چندگانه ی مهم ما می شوند . به محض اینکه ما منطقه ای را از دست می دهیم ، مردم یا بازی را ترک می کنند یا جنگیدن را کنار می گذارند . مردم عادی دیگر اشتیاقی به جنگ ندارند و ما به آرامی اندوخته هایمان را از دست می دهیم . در نتیجه ایدن پاتک می زند و غالبا موفق به شکست یک یا چند کشور ما می شود . سپس چرخه با انقلاب ها و قیام ها شروع می شود و انفجار دوباره ی جمعیتی را به حاصل می آورد .
ما از این چرخه می توانیم متوجه شویم که عوامل استراتژیک زیادی در بحران ها نقش دارند ، ولی یک عامل بسیار مهم همیشه فراموش می شود ، روحیه . با توجه به اتکای فینیکس به اعداد بزرگش ، نمایش ما بستگی به روحیه و خواست جمعیت ما برای جنگ بستگی دارد . به همین دلیل است که با وجود داشتن جنگ هایی با پیمان های یکسان و فقط در اندک مدت زمانی اختلاف ، فینیکس منطقه ی شمال برزیل را از دست داد ولی در ادامه در جنگ های بسیاری پیروز شد . فینیکس همیشه در هجوم قوی ترین است و در دفاع ضعیف . این موضوع به این دلیل است که برخلاف ایدن ما همیشه به جمعیت زیادمان اتکا می کنیم ، برخلاف گروهی نخبه که تنها به کارت های اعتباریشان اتکا می کنند .
در نتیجه ما الان در بعد هجومی هستیم ، من آینده ی فینیکس را چگونه می بینم ؟ مشخصا بدون در نظر گرفتن سایر عوامل ، کلید اصلی فینیکس ادامه ی هجوم است . در ایدن انشقاق وجود دارد و این انشقاق روز به روز بیشتر می شود . در نقطه ی مقابل فینیکس با تحمل اشغال ها و شکست ها سرسخت شده است و با اتحاد و قدرت از هر باختی بیرون آمده است . ما نشان داده ایم که در جاهایی که مهم تر است ما از نظر قلبی قوی تریم و ما باید به خودمان و پیروزی هایمان امیدوار باشیم . مردم ما باید سخت تر بجنگند و مناطقی را که برادرانمان به خاطر از دست دادنشان لطمه می خورند پس بگیرند .
هیچ پایانی برای این جنگ وجود ندارد ، ولی لذت و افتخار در جنگیدن وجود دارد . بیایید به ایدن نشان دهیم که ما از جنس چه هستیم .
منبع : http://www.erepublik.com/en/article/the-economist-only-the-dead--1559512/1/20
*-*-*-*-*-*-*-*-*
امیدوارم این مقاله به اندازه ی کافی روشنگر بوده باشد . موفق باشید
رامسین آقاسی
وزیر امور خارجه