اطلاعیه وزارت اقتصاد و دارایی ایران مجازی - کارخانه داری در ورژن جدید

Day 970, 12:53 Published in Iran Iran by Deleted ACC Hosseini
سلام.
طی چند وقت اخیر مقالاتی در مورد کارخانه داری در ورژن جدید زده شده که از نگارندگان اون مقالات کمال تشکر رو دارم.
بهتون توصیه می کنم حتماً این مقالات رو بخونید:

» آموزش حقوق دهی کارخانه ها ورژن 2 - با فرمولهای جدید
» pejmaaan - برنامه های کمکی جدید برای کارخانه داری

ما هم با کمک
Amo Abbas
Milad794
AfshinS


دانلود نرم افزار:

اقدام به تهیه سه نرم افزار برای کارخانه داری کردیم.
در حال حاضر نرم افزار کارخانه داری لند آماده هست که از لینک زیر می تونید دانلودش کنید:

نرم افزار کارخانه داری مختص کارخانه های لند

به زودی دو نرم افزار دیگه هم باگ گیری می شن و در اختیار همه قرار می گیره.

راهنمای کار با نرم افزار:

زحمت تهیه این راهنما با دوست خوبمون
AfshinS
بوده.

برای محاسبه سود و زیان دقیق کارخونه لندتون نیازه تمام مستطیل های خالی رو به ترتیبی که در پایین توضیح داده شده پر کنید.
دقت کنید در هر ردیف (ردیف 1-2-...-10) اطلاعات یک کارمند رو باید وارد کنید.

مستطیل های مربوط به اسکیل:
در این مستطیل ها اسکیل هر کار گر رو به عدد وارد کنید. مثلا اگر کارگر شما گورو هست باید در این مستطیل عدد 9 رو وارد کنید یا اگه مستر هست عدد 8 و به همین ترتیب برای همه اسکیل ها عدد مربوطه رو وارد کنید.

مستطیل های مربوط به ولنس:
در این مستطیل ها باید ولنسی که کارگر با اون کار کرده یا فکر میکنید با این ولنس کار میکنه رو وارد کنید. برای دونستن ولنسی که کارگرتون باهاش کار کرده کافیه به صفحه کارخونه برید، از اونجا روی دکمه منج امپلوییز کلیک کنید تا وارد صفحه مدیریت کارکنان بشید. با نگه داشتن ماوس روی تولید کارگر میتونید ولنس و هپینسی که در اون روز با اون کار کرده رو ببینید.

مستطیل های مربوط به ساعات کار (ورک آورز): ؛
در این مستطیل ها ساعات کارکرد هر کارگر رو باید وارد کنید. برای دونستن اینکه هر کارگر چند ساعت کار کرده کافیه به صفحه کارخونه برید، از اونجا روی دکمه منج امپلوییز کلیک کنید تا وارد صفحه مدیریت کارکنان بشید. در اونجا در جلوی اسم کارگر میتونید ساعات کار هر روزش رو ببینید.

مستطیل های مربوط به هپینس:
در این مستطیل ها باید هپینسی که کارگر با اون کار کرده یا فکر میکنید با این هپینس کار میکنه رو وارد کنید. برای دونستن هپینسی که کارگرتون باهاش کار کرده کافیه به صفحه کارخونه برید، از اونجا روی دکمه منج امپلوییز کلیک کنید تا وارد صفحه مدیریت کارکنان بشید. با نگه داشتن ماوس روی تولید کارگر میتونید ولنس و هپینسی که در اون روز با اون کار کرده رو ببینید.

مستطیل های مربوط به تاثیر بوستر (بوستر افکت): ؛
در این مستطیل ها باید بوستری که کارگر ازش استفاده میکنه رو وارد کنید. توجه داشته باشید در حالت عادی کارگر با بوستر 0.1 کار میکنه و باید این مستطیل رو روی 0.1 تنظیم کنید. اما در صورتی که با کارگرتون هماهنگ کردین که با بوستر های دیگه کار کنه (توصیه میشه اگر نیاز به کار با بوستر دارید، اسکیل کارگرتون حد اقل گورو باشه و از بوستر 2 یا همون 200% استفاده کنه) باید عدد مربوط به بوستر استفاده شده رو اینجا وارد کنید. برای بوتر 50% این مستطیل رو روی 0.5 ، برای 100% روی 1 و برای 200% روی 2 تنظیم کنید.

مستطیل های مربوز به حقوق ساعتی (سالاری پر آور): ؛
در این مستطیل ها شما باید حقوقی که در ازای هر ساعت کار به کارگرتون میپردازین رو وارد کنید. توجه کنید که بوستری که کارگر استفاده میکنه تاثیری بر روی حقوقش نداره.
بعد از اینکه تمام مستطیل های مربوطه رو در هر 10 ردیف (اگر 10 کارگر دارید) پر کردید به مستطیل تعداد (کوانتیتی) میرسیم. در این مستطیل تعداد کارکنانی که در کارخونتون کار میکنن رو وارد کنید.
در مستطیل قیمت (پرایس) قیمتی که کالاتونو برای فروش در بازار میذارید رو وارد کنید (دقت کنید که در اینجا کاری به مالیات نداریم و فقط عددی که عایدتون میشه رو باید وارد کنید). توجه کنید که باید قیمت یک واحد کالا در اینجا وارد بشه.
در مستطیل ضریب منطقه (ریجن کو افیشنت) باید با توجه به منطقه ای که کارخونتون توش قرار داره یکی از گزینه های موجود رو قرار بدید. در حالت عادی و زمانی که کارخونه در منطقه غنی واقع شده، این مستطیل باید روی "های" تنظیم بشه.

بعد از اینکه مطمئن شدید همه مستطیل ها رو پر کردید روی دکمه "پردازش داده" یا "دیتا پروسسینگ" کلیک کنید.

در اینجا اگر تمام مراحل قبل رو به درستی انجام داده باشید، برنامه یک سری اعداد جدید در سمت راست یعنی قسمت "آوت پوت" به شما میده که توضیحش رو میخونید:

اعداد زیر قسمت "پرافیت (لاس)" به ترتیب، سود یا زیان هر کارگر رو به شما نشون میده.
اعدادی که در زیر "ماکسیمم سالاری پر آور" ظاهر میشن به ترتیب به شما نشون میدن با توجه به مشخصات وارد شده نهایت حقوقی که در ساعت میتونید به هر کدوم از کارگراتون بدید چند ریال هست.
عددی که در زیر "دیلی اکسپنس" میبینید کل هزینه روزانه ای هست که برای حقوق روزانه پرداخت کردید.
عدد مربوط به "دیلی اینکام" به شما نشون میده کل محصولی که امروز تولید کردید با توجه به قیمت فروشی که وارد کردید چند ریال براتون درآمد ایجاد میکنه.
عدد زیر "توتال پرافیت (لاس)" به شما رقم کل سود یا زیان روزانه رو با توجه به اطلاعاتی که وارد کردید میده.
توضیحات بالا مربوط به حالتیه که شما کارخونه ای دارید که در حال حاضر فعال هست و میخواید اطلاعات اضافی در مورد سود و زیانش داشته باشید.

اما اگر به فکر تاسیس کارخونه هستید شاید بهتر باشه برای پر کردن بعضی مستطیل ها سری به قسمت "ست آل" بزنید.

در این قسمت شما با انتخاب هر گزینه و وارد کردن عدد مربوط به اون در مستطیل مقابلش و با زدن دکمه "دو" هر 10 ردیف مربوط رو پر کنید و نیاز نیست یک عدد رو 10 بار وارد کنید.


در نهایت هم با کلیک کردن روی دکمه "کلیک می" میتونید پروفایل افرادی که در تهیه این برنامه همکاری کردن رو ببینید و اگر سوالی داشتید با ارسال نامه یا به هر طریق دیگه ای که بهشون دسترسی دارید مطرح کنید و در اولین فرصت پاسختون رو بگیرید.


از توجهتون ممنونم.
موفق و سربلند باشید
رهام - وزیر اقتصاد ایران مجازی


مقالات مفید

1- مقاله افتتاحیه هم زمان با شروع به کار آژانس کاریابیه وزارت اقتصاد ایران
2- کمیسون آموزش مجلس_فراخوان سازمان آموزش
3- پیشنهادهای من برای محل قرار گرفتن بیمارستانها
4- تبلیغاتی دوباره حتی با فیلترینگ lord of alamut