اطلاعیه وزارت اقتصاد و دارایی - راهنمای جامع کارخانه داری بخش سوم

Day 923, 06:58 Published in Iran Iran by Deleted ACC Hosseini

سلام.
این آخرین مقاله راهنمای جامع کارخانه داری وزارت اقتصاد دولت شایان هست، اگر عمری بود شماره چهارم در دوره ی آینده و به صورت مستقل از دولت منتشر خواهد شد.
مهم ترین موضوعی که در مورد کارخانه دارها وجود داره، عدم تخصص کافی اونها بر مسایل کارخانه داری و بی توجهی به رویداد هایی هست که برای کارخانه رخ می ده، ما سعی کردیم در 2 شماره پیشین به اشخاصی که سرمایه دارند ولی نمی دونن که چه کاری بکنن دید لازم برای شناختن صنایع سود ده، تأمین بودجه و سرمایه گذاری رو آموزش بدیم.
در این شماره مهم ترین نکات مدیریت روزانه رو هم به علاقه مندان به کارخونه داری آموزش می دیم و امیدواریم تا کسانی که باید، این مقالات رو بخونن.

amirt_k , AfshinS (Af Co) , mrphoenix13




بخش اوّل:

راهنمای مقدماتی کارخانه داری سری سوم


در این راهنما شما بعد از 4 شماره کل این سر فصل ها را مطالعه خواهید کرد:

1) سرمایه گذاری
2) تحقیقات
3) انتخاب صنعت
4) بودجه
5) مدیریت روزانه
6) ارزیابی کردن
7) گسترش دادن.

در این شماره شما در مورد مدیریت روزانه مطالبی را می توانید مطالعه کنید.

مدیریت روزانه:
برای مدیریت یک کارخانه موفق باید وقت بگزارید. و باید حواستان به بازار هم باشد

الف)جذب کارمند
شما از صفحه شرکت میتوانید برای جذب کارمند آفر بگزارید از قسمت پائین شرکت بر روی ایجاد فرصت شغلی کلیک کرده و تعداد و اسکیل مربوطه و حقوق پیشنهادی خود را بگزارید و اگر میخواهید سریع کارمند جزب کنید برای همه اسکیل ها آفر بگزارید و توجه داشته باشید با دقت در کیفیت کارخانه و حقوق در بازار با 0.01 واحد بیشتر آفر بگزارید مثلا پا نشید برید با اینکه کارخانه کیو 1 دارید با کیو 3 رقابت کنید و 0.5 واحد قیمت بیشتر آفر بگزارید.

ب)تبلیغات
شما میتوانید با زدن یک روزنامه که 2 گلد هزینه بر میدارن شرکت خود را تبلیغ کنید ولی دقت کنید زیاد تبلیغ نکنید که اسپم به حساب میاد و ممکن است کمی آزار دهنده شود. همچنین میتوانید در فروم هم بگوید که دنبال کارمند هستید و سوالات خود را هم آنجا مطرح کنید. شما نیز میتوانید از سیستم خود سایت برای تبلیغ هم استفاده کنید

ج)کارمندان
شما هر بار باید کارمندان خود را چک کنید و حواستان باشد که با ولنس کم کار نکنند (حداقل 65 باشد)
همچنین نگاه کنید که چه گونه کار میکند آیا منظم کار میکند و اگر نمیکنند آنها را اخراج کنید و از کارمندان فعال تر استفاده کنید تا بیشترین تولید را داشته باشید. اگر ما بخواهید تولید را کم کنید استفاده از همین کارمندان مناسب خواهد بود وجودشان باعث ایجاد مکس پروداکتیویتی میشود و همچینین آن کارمند تولید نمیکند!

د)ارتباط شخصی
پیشنهاد میکنم یک نامه استاندارد تهیه کنید و به کارمندان تازه وارد شده بفرسید این کار باعث میشود که کارمند با شما راحت باشد و اگر مشکلی باشد به شما بگوید و در آینده مفید واقع شود.

ه)ولنس؟ گیفت؟
اگه کشور در چنگ باشد توصیه میشود که مارمندان به مقدار مناسب بجنگند و با استفاده از بیمارستان ولنس مجانی بگیرند. همانطور که میدانید ولنس تاثیر به سزایی در کار کردن دارد و بسیار مهم است که کارمندانتان ولنس بالا داشته باشند اگه میخواستید کسیو اخراج کنید از کسی که ولنس کمتر دارد شروع کنید. بعضی از مدیران تصمیم میگیرن به کارمندانشان گیفت بدهند. گیفت به کسانی که خوب کار میکنند میدهند و یا کسانی که ولنس کم دارند. ولی حتما هزینه آن هم حساب کنید و در بودجه بندی دخیل کنید. از طرفی وقتی آنها با ولنس بالاتر کار کنند بیشتر سود میدهند ولی اگه هزینه گیفت زیاد باشد ممکن است ورشکست شوید و کارمندان از شرکت بروند و شما بیخودی گیفت دادید چون دیگه برای شما کار نمیکنند

و)خرید و انبار کردن
اگه زیاد پول دارید میتوانید مقدار زیادی مواد اولیه بخرید زمانی که ارزونه به جای اینکه هر وقت تمام کردید برید و بخرید. این کار در دراز مدت باعث سود آوری و کاهش احتمال تمام کردن مواد اولیه خواهد شد (از دست دادن کارمندان) اگه شما از کشور های دیگه وارد میکنید حواستان به بقیه بازار ها هم باشد تا ارزان ترین کالا را پیدا کنید

ز)افزایش حقوق
اگه کارمند شما اسکیلش زیاد شد شما باید به افزایش حقوق وی اقدام کنید این کار باعث ایجاد یک تصویر مثبت در ذهن کارمند خواهد شد و آنها خواهند فهمید که میتوانند در شرکت بمانند و با حقوق عالی کار کنند. بعضی از افزایش حقوق خودداری میکنند و ممکن است به مدت کوتاه کارمند ارزان تر داشته باشند ولی هستند کارمندانی که سریع کارخانه خود را عوض میکنند!
ح)چک کردن حقوق ها در جاب مارکت
حقوق ها در زمان های مختلف فرق خواهند کرد و شما میتوانید با چک کردن حقوق کارمندان و بازار حقوق مناسبی بدهید. اگه حقوق ها کم شده باشد شما هم حقوق ها را کم کنید تا ضرر ندهید ولی حواستان باشد به جاهای باریک نکشید و خیلی زیاد کم نکنید:دی

ت)فروش ثابت نگه داشتن آن
اگه شما بیشتر از فروشتان تولید کنید در آینده برای خرید مواد اولیه و دادن حقوق با مشکل مواجه خواهید شد. شما میتوانید فروش خود را با کمترین قیمت دادن در بازار ثابت نگه دارید و کار دیگه این هست که از کارمندان با اسکیل کمتر استفاده کنید تا تولیدتان کم شود

ی)صادرات
اگه میخواهید لیسانس صادرات بخرید باید تمام بازار ها را چک کنید کدام کشور ها مالیت وارداتشان کمتر است و کدام شرکت ها قیمت آن محصول در آنجا بیشتر است شاید با خریدن لیسانس سود شما بسیار بیشتر از کشور خودتان شود!

ک)کنترل روزانه
برای داشتن یک شرکت خوب باید هر روز به آن سر بزنید اگه کارمندان رفتن باید کارمند جدید استخدام کنید که تولیدتان را از دست ندید و ببنید کدام کارمند منظم کار میکند البته اگه اومدید دیدید کسی کار نکرده نگران نباشید تا آخر وقت خودشان کار خواهند کرد

ل)صبر!
این بسیار مهمه که شما صبر داشته باشید و شما نشینید بشمارید چقدر تولید کردید و چقدر فروختیدو اینا:دی بعضی اوقات باید صبر کنید در زمان های مناسب جنس خود را بفروشید اگه کارمندی برای یه مدت خوب کار نکرد نگران نباشید روزی هم درستو حسابی کار میکند
شما میتوانید در ای ار سی محلی هم بروید و از تجارب دیگران هم استفاده کنید (در کشور ما شما باید با افراد با تجربه در یاهو صحبت کنید و البته داشتن ای ار سی برای کارخانه داری ایده بدی نیست قابل توجه گروه آموزش:دی)



منبع: آموزش کامل کارخونه داری-Amirt_k







بخش دوم:

نکات فراموش شده کارخانه داری

در این شماره ما در خدمت
Mrphoenix13
بودیم و نظر ایشون رو جویا شدیم به عنوان یکی از صادر کننده های بزرگ نفت ایران و یک کارخانه دار در حال پیشرفت ایرانی

به نظر شما کارخانه دارهای دیگر معمولاً از چه نکاتی در مورد کارخونه داری غافل می شن.

مثلا حتما از مارکت ایران میخرن در حالی‌ که بهتره بعضی‌ وقتا از خارج از ایران خرید کنن به طرز احمقانه قیمت میشکنن
به صادرات فکر نمیکنن نمیدونن کجا رو واسه صادرات انتخاب کنن تا می‌بینن یه جدا قیمتش بالاتره سریع انتخابش می‌کنن واسه خرید لایسنس در حالی‌ که وقتی‌ میخوان لایسنس بگیرن اولین کاری که می‌کنن باید برن جمعیت اون کشور + تعداد صفحه‌های که از این قیمت آفر ارز هست رو چک کنن اصلا محاسبه نمیکنن که دارن سود میدان یا ضرر تو محاسباتشون مالیاتی که باید بدن رو حساب نمیکنن و خیلی‌ چیزای دیگه

مثل اینکه چه زمان باید گلد‌هاشون رو پول محلی تبدیل کنن یا اینکه چه زمانی‌ از شبانه روز آفر بزارن اینکه چقدر آفر بزارن که کسی‌ نشکنه.
بسه، فکر کنم دارم مقاله مینویسم :دی








بخش سوم:

راهنمای صادرات

گاهی اوقات تولید کننده داخلی به دلیل اینکه نمی دونه داخل صنعتی که هست آیا صادرات براش صرفه داره یا نه و یا بی توجه هست به امر صادرات چون نمی تونه حساب کنه که صادرات به کجا براش صرفه داره، از یک بخشی از درآمدی که می تونه با صادرات داشته باشه چشم پوشی می کنه. شما در این بخش می تونید ببینید که هر صنعت در ایران برای صادرات به کدام کشور مناسب هست و این منبع درآمدی جدید را مد نظر قرار بدید.



عکس بزرگتر








بخش چهارم:

اخبار اصناف

نماینده های اصناف در حال فعالیت هستند، آخرین گزارش فعالیت های خود را در روزنامه های خود منشر خواهند کرد.

صنف کارخانه داران صنعت اسلحه سازی

صنف کارخانه داران صنعت گندم


-


-

بخش ویژه:

طرح سرشماری ایرانی ها در حال پیگیری از جانب معاونت آمار وزارت اطلاعات هست، برای مشارکت با دولت به منظور تهیه کامل ترین و جامع ترین آمار به این مقاله مراجعه کنید و فرم مربوطه رو پر کنید:

معاونت آمار وزارت اطلاعات - طرح جمع آوری آمار *** بسیار مهم


یکی از مهم ترین موضوعاتی که از این آمار ها تا این لحظه به دست اومده، این هست که %50 افرادی که فرم رو پر کردن در صنعت اسلحه سازی حدّاقل یک بار وارد شدن و این آمار فوق العاده بالایی هست.
AfshinS
یکی از کارخانه داران موفق ایران و کسی که در اطلاعات آماری کمک خیلی زیادی به تشکیلات وزارت اقتصاد می کنه، زحمت محاسبه هفتگی سود صنایع و شناسایی صنایع اشباع شده رو به عهده گرفتن.
اطلاعاتی که به ما دادن این هفته بر این مبنی بود که دو صنعت


اسلحه کیفیت 1
غذا کیفیت 1


به طور فجیعی اشباع هست.


از تمام صاحبان سرمایه که قصد ورود به عرصه کارخانه داری رو دارند خواهش می کنیم که از ورود به صنایع اشباع شده خود داری کنند و در صنایع سود ده دیگه سرمایه گذاری کنند.

موفق باشید و سرافراز
رهام - وزیر اقتصاد ایران مجازی


=============================
- بخش اوّل
- بخش دوم