Bingo!دولت ارپابلیک و کابینه متشکله اش

Day 2,387, 05:18 Published in Iran Iran by megahack

قبل همه چی یه خبر خوش بدم که سایت یوزر اسکریپت داره کم کم بر می گرده و با وارد شدن به پارت 8080 سایت می تونین برخی اسکریپت ها از جمه استاف رو دانلود کنین. کافیه به این آدرس برین تا بتونین به جستجوی اسکریپتها بپردازین.

بعدش این بینگو نمی دونم جریانش چیه اون بالا نوشتم 😛

...این قسمت هم حذف شد...
این بار مقاله متفاوتی داریم، متفاوت از اون نظر که ممکنه خوندنش شما رو خسته کنه، پس مثل همیشه در اینکه کدام قسمت رو بخونین یا نخونین آزادین! ولی ایندفعه بیشتر
>😉



رئیس جمهور
.از قدرتمندترین بازیکنای ارپابلیک همین رئیس جمهور هستش
لیست کردن کارهای رئیس جمهور شاید ممکن نباشه چون که در هر صورت بسته به برنامه هایش باید نوآوری و خلاقیت داشته باشه و در هردوره .مشکلات و جنگ ها و موضعوات مختلفی رو تجربه می کنه. ولی در کل می توان گفت کارهای زیر رو هر رئیس جمهور انجام میده
.رئیس جمهور برای اعلان جنگ به آرا مجلس نیاز ندارد مگر در نچرال انمی. در نچرال انمی دمیج کشور 10% بیشتر می شه
.مذاکرات با سایر کشورها، هماهنگی کابینه و نامه های آی ارسی و داخل بازی و غیره رو هم باید جواب بده
هر موقع مجلس داریم استیضاح هم تو دهن مجلسیا می چرخه، چند ماه پیش شاهد بودیم با یه استیضاح مملکت 10 روز رو هوا بود. تو ایران و اکثر کشورها کنترل ارگ ملی کشور بر عهده رئیس مجلس و نه رئیس جمهور هستش

قبل از انتخابات معمولا رئیس جمهورا لیست برنامه و کابینه احتمالی رو ارائه می دن. تو برنامه های ریاست جمهوری هم همیشه بی بی بوم (افزایش جمعیت کشور)، کنترل استان ها و داشتن مجلس از دغدغه های کاندیداها بوده و هست.

در کل دولت و کشوری موفق هست که کابینه موفقی داشته باشه. رئیس جمهور باید قدرت کنترل کابینه اش رو داشته باشه وگرنه وزیراش رئیس جمهور رو کنترل خواهند کرد. برای همین هم اکثر رئیس جمهورایی که موفق بودن قبلا سابقه کار تو یکی از وزارت خونه ها رو داشتن و تونستن همه مردم و احزاب رو متحد کنه تا برای ایران و نه فرد و حزب خاصی تلاش کنند
هر دولتی که تنها به احزاب و ارتش های حمایت کننده اش متوسل شده و سایر احزاب و ارتش هارو فراموش کرده موفقیتی مستمری نداشته و در پایان دوره اش کشور رو بدتر از دیروز به رئیس جمهور بعدی رسونده.
کابینه رئیس جمهور
: در ادامه لیست وزرایی هستن که اکثر رئیس جمهورا تو کابینه شون انتخاب می کنند


معاون رئیس جمهور
.گاهی معاون اول، نخست وزیر و اسم های دگه هم داره ولی در کل شخص اول بعد از رئیس جمهور هستش و گاها قدرتش از رئیس جمهور هم بیشتره

معاون گاهی مسئولیت وزیر امور داخلی رو هم عهده دار میشه. وزیر امور داخلی وظیفه هماهنگی بین احزاب و مردم با دولت رو داره و از طرف دگه نوعی نظارت بر انجام کار سایر وزرا هم از وظایفش هست و قدرت خاص دگه ای نداره. یعنی شیوه انجام کارها و سیاست کلی که کابینه و مردم در حال طی کردن هستند رو نظارت می کنه تا در آینده تضادی تو کارهای دولت و مردم بوجود نیاد.
وزیر دفاع - جنگ
یکی از وزرای حیاتی و لازم هر دولت هستش، در حقیقت وزیر جنگ هرچقدر باهوش و ذکاوت بیشتر باشه با استراتژی های جنگیش و با قدرتش هماهنگی ارتش های کشور، دولت را به موفقیت می رسونه.
وزارت خونه جنگ همیشه می تونه درخواست بودجه نظامی داشته باشه، چه جنگ داشته باشیم چه نه. ولی در مقابل وظیفه داره تا شیوه خرج این بودجه رو با مدرک به نماینده ها برسونه و اگر باقیمانده هم داشت به مجلس (ارگ) برگردونه.

وزیر امور خارجه
یکی از حیاتی ترین وزارت خانه ها هستش، وزیر خارجه هم مثل دفاع قدرت مانور بالایی داره و اکثر وقت ها رئیس جمهور نامه های ورودیشو به وزیر خارجه ارجاع می ده. هماهنگی جلسات آی آر سی، گفتگو با سایر کشور ها و ارسال و یا درخواست کمک هم جزو وظایف این وزارت خونه هستش. وزیر خارجه دستش بازه و در راستای سیاست دولت می تونه کلی کار انجام بده، برای ورود به این وزارت تجربه خیلی مهمه و همیشه دولت ها حداقل یک وزیر باتجربه انتخاب می کنند تا مشکلی در روابط بین الملل پیش نیاد.
دوباره تکرار میشه که وزیر خارجه یا موفا از مهمترین وزرای دولت هست تا آنجایی که گاها روابط و متحدای یک کشور رو هم می تونه تغییر بده. ولی خوب موفا زمان و بیان مطلب بالایی باید داشته باشه تا بتونه نظر و راه خودش رو بدون زور به طرف مقابل تحمیل کنه.

وزارت اطلاعات
مقابله کردن با پی تی او احتمالی کشور و حزب های داخل کشور (از جانب هر گروه داخلی یا خارجی) و به طور کلی بررسی و مقابله با هر موضوعی که امنیت کشور مجازی رو به خطر می اندازه از وظایف این وزارت هستش.
این وزارت مخفی و زیر نظر مستقیم رئیس جمهور و گاها حتی انفرادی کار می کنه و به داخل کشور محدود نیست و می تونه به عملیات "پی تی او" و "ضد پی تی او" (پی تی او=کودتای سیاسی، بدست گرفتن قدرت حزب و کشور با مولتی بازی اینا) در کشورهای دگه هم پرداخت کنه.
قسمتی از کار این وزارت خونه با وزارت خارجه یکسان و موازی هستش مثلا در بررسی کشورهایی که باید ام پی پی (ام پی پی=قرارداد همکاری نظامی) بست و کشورهایی که نیاز به کمک دارند و غیر.ه

یکی از مهمترین کارهای وزارت اطلاعات هم تائید دادن و ندادن ملیت به شهروندان خارجی هستش! پس اگر نماینده هستید قبل از دادن هر سی اس به غیر ایرانی و لول پایین ها حتما از وزیر اطلاعات مورد رو سوال کنید.
اینم بگم در بعضی کشورها یه وزارت خونه مجزا فقط برای سی اس دادن وجود داره.

وزارت اقتصاد
قبلا بازار ارز و طلای هر کشور مجزا بود و همین باعث شده بود نیاز به وزیر اقتصاد زیاد باشه ولی بعد از آپدیت حوالی روز 1568 و یکسان شدن همه ارزها عملا وزیر اقتصاد قدیم کنار گذاشته شد و وزرای اقتصاد مجبور شدند به نوع جدیدی از فعالیت بپردازند. علاوه بر اینکه قسمتی از وظایف وزیر آموزش رو عهده دار شدند (شامل مقالات آموزشی-اقتصادی) برخی وظایف جدید هم همپای تغییرات بازی برعهده گرفتند، مثل خبر رسانی از نحوده سودبرداری از آپدیت های جدید و جلوگیری از هدر دادن سرمایه پیش و پس از رسیدن آپدیت ها و غیره.

سایر فعالیت های اقتصادی کشور مثل تغییر مالیات گرچه از وظایف نماینده های مجلس هست ولی خود نماینده ها هم اکثر وقت ها نظر وزیر اقتصاد رو جویا می شن.

قبلا وزارت اقتصاد هر ماه بودجه اقتصادی دریافت می کرد که برای تثبیت بازار بود و بعد آپدیت ذکر شده، قطع شد. بنظر من بهتر بود این بودجه رو یا حتی کمترشو بازهم به وزیر اقتصاد بدن تاهم فعالیت وزیر ملموس تر بشه (عملا وزیر اقتصاد فعالیت خاصی نداره) و هم در کنار وزیر رفاه و آموزش و با توجه به وضعیت کشور از نظر بونوس و بازار خرید و فروش، برای بهبود قدرت خرید و وفروش بازار و قدرتمندتر کردن بازیکنان ضعیف استفاده بشه.

وزارت حشر
:یکی از وزارت خانه های کمیابی که با دولت حشری کننده به بازی معرفی شد
.در اصل این وزارت خونه هدفش شادی و روحیه دهی مجازی به ملت هستش و در خارج این نوع وزارت خونه نداریم
حشر نه بعنای حشر معمولی هستش که اگه جستجو کنید پیدا می کنید، بلکه به معنای فراتر از اون، معنایی که مرزهای را در می نورده و برای خودش مفهوم و روش خاصی داره 😃
البته وزارش هم حتما باید حشری باشن دگه 😛

باید حشری باشی تا بتونی مفهوم حشر رو بفهمی
جهت اطلاعات بیشتر می تونین به حشر نیوز سری بزنین

وزیر آموزش
آموزش صحیح بازی کردن به بازیکنان، آموزش آپدیت های جدید و مخصوصا مقاله نوشتن از وظایف این وزارت خونه هستش، وزرات آموزش باید مملو از اطلاعات باشه و گرچه وظایف این وزیر رو تو یه خط خلاصه کردیم ولی از وزارت خانه های مهم هر دولتی هستش و وظایف گسترده ای داره که همه وزارت خونه ها رو شامل میشه.

وزیر مدیا
به بیان دیگر سخنگوی دولت هم میشه گفت. در کل وظیفه نوشتن مقالات اطلاع رسانی دولتی و ارتباط با بازیکنان کشور رو بر عهده داره.

وزارت فرهنگ
قدیما وظیفش رو اسمش بود، فرهنگ سازی برای بازیکنان ایرانی (مثلا فینگلیش ننویسین و از حرفای رکیک و زننده استفاده نکردن و...) بود تا تازه واردین و همچنین سایرین از بازی زده نشن.
الان وظیفش کلا تغییر کرده! و به جای اینکه به بطن فرهنگ یعنی روابط و هنجارها بپردازه به ظاهر فرهنگ یعنی برنامه و مسابقه و جنگ ها می پردازه که البته تقصیر شخص خاصی نیست و دلیل این هم فیلتر شدن سایته.

وزارت رفاه و سرگرمی
همین اول بگم رفاه تو 90 درصد دولت ها فقط یه اسم صوری هستش، هر وزیر جربزه و مایه داشته باشه از جیب خودش اونایی رو که نیازمند می بینه کمک می کنه ولی این وزارت بودجه ای نداره واسه همین زیاد نمی تونه تو رفاه شهروندان مانور بده؛ سرگرمی رو هم که نیازی به توضیح دادن نیست. چاپ مقالات و ایجاد سرگرمی و نشاط از وظایفش هست


وزارت تکنولوژی
گاهی کار هایی هم انجام میشه که وظیفه وزارت خونه خاصی نیست ولی مربوط به دولت می شه مثلا ساخت کانال ارتش و سایت برای آموزش و اسکریپت دستورات روزانه برای بازیکنای کشور و... که این هارو تو ایران معمولا وزیر مربوطه با کمک دوستانش انجام میده.
در کشورهای خارجی این کارها بر عهده وزارت خونه تکنولوژی اینا هستش.


سفیر
سفارت خانه از قدیم وجود داشته، خیلی از سیاستمداران ایران مجازی اکنون از سفارت خانه کار خودشونو شروع کردن و داخل دولت شدن. اگر فکر می کنین که تو یه کشور می تونین سفیر خوبی باشین حتما با دولت موضوع رو مطرح کنین و کارتونو شروع کنین.
سفیر شدن تجربه کاری نمی خواد و به این که تازه وارد یا باتجربه باشین ربطی نداره، فقط به اشتیاق و وقتی مربوط است که دوست دارین برای کشورت خودتون و همچنین برای ایجاد رابطه و آشنایی با کشور مقصد بذارین.
ایجاد و ساخت و یا ادامه دادن روابط با کشورهای متحد، چت کردن در آی آر سی، عضو فروم کشورهای دگه شدن و یا مقاله دادن نظریه های رسمی دولت کشور از وظایف سفیران هستش.
حتی گاهی سفیر می تونه موضوعات عمومی و غیر مهم کشورشو هم تو کشور مقصدش چاپ کنه، مثلا اینکه رئیس جمهور چقدر مشهوره یا چرا یکی بن شد و نظر مردم در مورد جنگ ها چی هستش و...
سفیربه نوعی هم وزیر امور خارجه در کشور مقصدش محسوب میشه و با وزارت امور خارجه رابطه تنگاتنگی باید داشته باشه.
اینا وظایف معمول هر وزارت خونه بود و شاید هر دولت به وزراش وظایف مخصوص دگه ای هم تعیین کنه و یا خود وزیر نوآوری داشته باشه و وزارت خونه اش رو شکوفا کنه.



همانطور که ذکر شد کار در برخی وزارت خونه ها به تجربه نیاز داره و در برخی دگه همه می تونن وارد بشن؛ اکثر دولت ها برای آموزش تازه واردین اون ها رو به عنوان معاون وزیر استخدام می کنند (و یا با درخواست داوطلبانه خود شخص تازه وارد) تا تجربه بازیکنا بالا بره.



تعدادی کار غیر معمول و زمان بر هم هست مثل کنترل پول های ارگ کشور و سایر کشورها، جنگ ها، زمان فعال شدن پنل انقلاب ها و آمادگی یه کشور برای حمله هوایی و... که اگر نیاز باشه این هارو یا وزیر مربوطه یا معاونش و یا گاها یه وزارت مجزا بررسی می کنه و در اختیار دولت و وزیر مربوطه قرار می ده.



برخی وزارت خونه ها مثل دفاع هم برای خودشون ارگ مخصوص دارن که در اختیار وزیر مربوطه قرار داده میشه ولی اکثر وقت ها به درد کار خاصی نمی خوره.
در فروم
رئیس جمهور به عنوان فرد اول کشور می تونه درخواست دسترسی دولتی داشته باشه. ضمن اینکه خودش هم به هر ماه دسترسی رئیس جمهوری می گیره و پس از اتمام دوره اش به مدت یک سال می تونه دسترسی رئیس جمهور پیشکسوت رو درخواست کنه.
وزرای دفاع، امور خارجه، اطلاعات و اقتصاد در فروم دسترسی ویژه دارند که می توانند صحن غیرعلنی رو هم در کنار نماینده ها مشاهده نمایند.
.وزارت امور خارجه و اطلاعات هر کدام نیز تالار مخصوصی دارند که هر ماه مدیریت تالار به وزیر مربوطه داده میشه
.سایر وزرا گرچه دسترسی به صحن های مجلس ندارند ولی تالار های مجزایی برایشان در نظر گرفته شده است
...صحن غیر علنی مجلس برای کاربران عادی قابل دسترسی نیست و موضوعات فوق حساس در این صحن بحث و بررسی اینا
erepublik.ir
http://forum.erepublik.ir/
یه اتفاق جالبی هم همین الان (که مقاله رو تایپ می کنم) افتاد، هر موقع آواتار اکانت رو عوض می کنم چند تا درخواست دوستی جدید میاد برام که خیلی وقتا خیلی جالب می شن، از جمله این دفعه که آواتارم این بود

[img]http://megabite.persiangig.com/img/avatar/1.JPG[/img]

و بعد یه ساعت اینا دیدم این درخواست دسترسی داد

[img]http://megabite.persiangig.com/img/avatar/2.JPG[/img]

که اگه به قیافه و حسی که از آواتار به دست میاد دقت کنین منظورمو متوجه میشین 😛

megahack, Day 2387 of New world (2014/06/03)
مگاهک، روز 2387( 93/3/13 ) دنیای مجازی
Get away...get away...